SMART MEDIA PRODUCTIONS NIEUWE SPELER IN DE VIDEO MARKT

by / vrijdag, 11 november 2011 / Published in Nieuws

Na de succesvolle videoclips producties van Gerard Joling, Marianne Weber, Xander de Buisonje, Django Wagner, Sieneke en Stef Ekkel, en vele anderen is SMART MEDIA PRODUCTIONS dé nieuwe speler in de video markt.

SMART MEDIA PRODUCTIONS NIEUWE SPELER IN DE VIDEO MARKT

Sinds vandaag is Smart Media Productions officieel operationeel. Het bedrijf van Rick van Boxtel en Bart de Graaf legt zich toe op het produceren van videoclips, commercials en bedrijfsfilms. Met een berg ervaring en know-how is het streven van het jonge bedrijf de kwaliteit van videoproducten naar een nieuw niveau te brengen.

Rick van Boxtel: “We onderscheiden ons door kwalitatief hoogstaande videoclips, commercials en bedrijfsfilms te leveren met haarscherp beeld, daarnaast zijn we gespecialiseerd in special effects en nabewerkingen. Hierbij komt onze ervaring, zoals het produceren van onder andere speelfilms en korte films prima van toepassing. We denken creatief mee met de klant om samen tot het beste resultaat te komen.” Bart de Graaf: “Met de stijgende behoefte aan videocontent zullen onderscheiden we ons door snelheid en creativiteit. Op onze website www.smartmediaproductions.nl staat een showreel die de diversiteit en onze mogelijkheden weergeeft.”

Het bedrijf was al actief en produceerde recentelijk de door Buma NL Awards 2011 genomineerde videoclips van Sieneke (Vita Bella) en Stef Ekkel (Waarheen, Waarvoor). Ook maakte het bedrijf producties voor Gerard Joling, Marianne Weber, Xander de Buisonje, Django Wagner en vele anderen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

 

 

TOP