SLAM!FM De Avondploeg genomineerd Gouden RadioRing 2011

by / vrijdag, 11 november 2011 / Published in Nieuws, Radio

Het meest rebelse en eigentijdse programma van de Nederlandse Radio ‘De Avondploeg’ is genomineerd voor de prestigieuze radioprijs de Gouden RadioRing. DJ’s Ivo van Breukelen (22) en Daniël Lippens (22) presenteren van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 00.00 uur de avond op SLAM!FM.

Amper anderhalf jaar na de start is het radioprogramma uitgegroeid tot de nummer 1 onder jongeren tussen de dertien en negentien jaar. Met wekelijks artiesten in de studio, spraakmakende items als ‘Pornopraat & Knuffelverhalen’, maar ook specials over maatschappelijke kwesties. Geen onderwerp wordt geschuwd: in de taal van de straat, recht voor z’n raap en rebels. De Avondploeg laat horen dat radio leeft!

SLAM!FM Programma directeur Menno de Boer: ’Spontaan, écht, brutaal en ontwapenend: Daniël en Ivo weten als geen ander hoe ze samen met hun luisteraars interactieve radio kunnen maken. En nu gaan we die ring ook binnenhalen!’

De Avondploeg, Ivo van Breukelen en Daniël Lippens: ‘Nooit verwacht dat we op ons 22e al kans zouden maken op een f***ng radioring. Bedankt voor het luisteren!’

De Gouden RadioRing is een publieksprijs, voor Beste Radioprogramma. Het RadioGala 2011 vindt plaats op 1 december, tegelijk met de Marconi Awards. Op de finalisten van de AVRO Gouden RadioRing kan 28 uur voor de uitreiking worden gestemd via een telefoonnummer of sms-nummer.

Meer informatie: www.slamfm.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP