Mooi Wark – Wrieven Pappen en Nat Hollen hoog in Album top 100

by / vrijdag, 11 november 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het album “Wrieven, Pappen en Nat Hollen” van Mooi Wark binnengekomen in de album charts op nr 12!

Onlangs presenteerde Mooi Wark hun elfde studioalbum, getiteld “Wrieven, Pappen en Nat Hollen”. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken.


Het nieuwe album kent 13 tracks en zal naast een aantal herkenbare feestkrakers, uiteraard weer de vertrouwde rock & roll muziek bevatten.

Het nieuwe album van boerenrockband Mooi Wark is vorige week gepresenteerd op de plaats waar het hoort, namelijk op de boerderij. In het plaatsje De Klomp werden door de bandleden nummers van hun nieuwe album ten gehore brengen waaronder ‘Oh Yvon’, gebaseerd op de populaire presentatrice van ‘Boer Zoekt Vrouw’.

Het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’, maar voornamelijk de populaire presentatrice Yvon Jaspers was voor Mooi Wark de inspiratiebron voor de single. De leden van Mooi Wark steken hun voorliefde voor de blonde presentatrice niet onder stoelen of banken. De bandleden zouden dan ook graag eens een boerenomeletje met Yvon willen eten. William Bossong: “Het enige wat ik niet begrijp aan het programma is dat het zo lang moet duren voordat men met elkaar in de spreekwoordelijke hooiberg duikt, een heel seizoen om de hete brei heen draaien is iets waar we op het platteland iets sneller over doen”.

Zie hieronder  de geweldige videoclip, inmiddels ruim 50 duizend views.


Klik op de button om het album te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Klik HIER om het album Wrieven, Pappen en Nat Hollen van Mooi Wark te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP