Django Wagner – Mijn Gevoel De Videoclips (nieuwe dvd)

by / donderdag, 10 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Na het inmiddels met een Buma NL award voor beste album bekroonde ”Mijn Gevoel” is het nu tijd voor Mijn Gevoel de videoclips. Ook op de DVD bouwt hij zijn eigen kenmerkende stijl verder uit. De nieuwe nummers zijn Django op het lijf geschreven en drukken zijn gevoelens in elke klank uit.

Ook tijdens de koude winterdagen zal deze DVD je een zomers gevoel geven. Met zijn unieke stemgeluid en markante persoonlijkheid is Django in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Nederlandstalige zangers.

De DVD zal op 11 november 2011 in de winkels liggen en is te reserveren.

Klik HIER om de DVD Mijn Gevoel De Videoclips van Django Wagner te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP