Bobby Prins – Zo Helder Blauw (nieuwe single en videoclip)

by / donderdag, 10 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De legendarische Vlaamse zanger en Bobby Prins is terug van nooit weggeweest met zijn gloednieuwe single “Zo Helder Blauw”. Hiermee lijkt de inmiddels 64-jarige overgrootvader bijna 40 jaar na zijn doorbraak wederom een hit te scoren.

Bobby brak in 1972 door met de hit “Sancta Maria” en was succesvol met liedjes als “Ik Zit In ’n Cafeetje”, “Donna Maria”, “Ik Bewonder Jou” en “Toe Kom In Mijn Armen”. Zijn liedjes worden nog regelmatig door andere artiesten worden gecovered en gezongen op feestjes, zoals Jettie Pallettie (“Ik Zit In ’n Cafeetje”), Ferry de Lits (“Oh Luister Toch”) en zeer recentelijk nog Arnold Hofmans (“Toe Kom In M’n Armen”). Nog steeds trekt Bobby volle zalen in Nederland en België.

Bobby beleefde turbulente tijden op zowel privé als zakelijk vlak en het leek gedaan met de carrière van de volkszanger. Voor Bobby hoefde het allemaal niet meer. De inmiddels overleden Ries Brouwers (de man die eind jaren ‘60 Corry Konings bij Pierre Kartner introduceerde) zorgde echter voor de gang opwaarts en Bobby kreeg er weer zin in. Bobby was weer regelmatig in de studio te vinden en vond opnieuw geluk bij zijn huidige vrouw Gerda, met wie hij in augustus 2010 trouwde. Gerda begeleidt Bobby bij elk optreden.

Onlangs tekende Bobby een contract met Jeannot Heeren van JeSa Productions en onder productionele leiding van Laurens van Wessel (bekend van o.a. het nieuwe Frans Bauer album) werkt Bobby hard aan de liedjes voor zijn binnenkort te verschijnen nieuwe album. De nieuwe single “Zo Helder Blauw” is hier alvast een geweldige voorbode van! Dat het voor Bobby serieus is onderstreepte hij onlangs met de uitspraak in een interview “Ik wil weer de topper van toen worden”.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP