‘East & Young’ wint ‘SLAM!FM DJ Talent of The Year Award

by / woensdag, 09 november 2011 / Published in Nieuws, Radio

Gisteravond heeft DJ team ‘East & Young’ de ‘SLAM!FM DJ Talent of The Year-award’ gewonnen. De jury was lovend over hun producties, waarmee ze een perfecte cross-over tussen trance, house en tech-house hebben gemaakt. ‘De sound van de toekomst!’, aldus de jury. Deze award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Nightlife Awards, in Discotheek Brothers in Bunnik. ‘East & Young’, bestaat uit Marc van Oosterbaan (22) en Ivo de Jong (26), hebben naast deze eervolle prijs ook €1.000 aan DJ gear gewonnen. Daarnaast krijgen zij een half jaar lang intensieve coaching van Extended Music en worden zij toegevoegd aan de Clubbin’ Residents met een vaste maandelijkse plek!  

Elke zaterdagnacht tijdens het Clubbin’ Talent Hour, om 01.00 uur, geeft SLAM!FM de ruimte aan nieuw DJ talent. Tijdens dit uur komen twee mixen voorbij van nieuwe DJ’s. De afgelopen weken maakten deze DJ’s ook kans om genomineerd te worden voor de ‘SLAM!FM DJ Talent of The Year-award’. De jury ‘SLAM!FM DJ Talent of The Year-award’ bestaat uit Clubbin’ DJ ‘Eric van Kleef’, producer en assistent music director ‘Jochem Hamerling’, SLAM!FM DJ en music director ‘Menno de Boer’ en management- en bookings agency ‘Extended Music’.

Meer informatie: www.slamfm.nlwww.nightlifeawards.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP