Roy Otters – Met jou ogen zo blauw (foutje bedankt!)

by / dinsdag, 08 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Toen we de cover van de nieuwe single van de Apeldoornse zanger en producer Roy Otters bekeken begonnen we toch even te twijfelen. De nieuwe single van Roy draagt namelijk de titel “Met jou ogen zo blauw.” Huh? jou ogen?????? jou is in dit geval een bezittelijk voornaamwoord, dus had de titel volgens ons moeten zijn “Met jouw ogen zo blauw.”

Maar dat mag de pret niet drukken. Roy heeft dus een nieuwe single uit. Al hoewel het nummer is in 2008 al op de markt gebracht door de zanger. Nu is er een remix gemaakt van “Met jou (jouw) ogen zo blauw.

De single is te downloaden bij de bekende downloadshops.

Door: oranjemuziek.nl

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

 

TOP