Gerard Joling geopereerd aan stembanden

by / dinsdag, 08 november 2011 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard Joling is maandag geopereerd aan zijn stembanden. Geer had al een aantal maanden last van zijn stem. De rechter stemband vertoonde een verdikking waar zich een cyste of poliep zou bevinden. Daaraan is Geer dus met succes geholpen.

Wel moet Joling de komende twee a drie maanden rust houden. De Topper mag de komende tien dagen in ieder geval niet praten. De zanger was dinsdag te gast bij SBS Shownieuws. Hij gaf via een schrijfbord tekst en uitleg.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP