Justine Pelmelay – Ik laat je nooit meer gaan (Nieuwe single)

by / maandag, 07 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Justine Pelmelay heeft een nieuwe single uit. De zangeres vertegenwoordigde Nederland in 1989 op het Eurovisie Songfestival met “Blijf zoals je bent” Justine behaalde op het festival de vijftiende plaats.

In de Single top 100 heeft het nummer het goed gedaan. De track stond tien weken genoteerd in de hitlijst en behaalde de 29e positie van de charts. Daarna scoorde Pelmelay nog een aantal bescheiden hitjes. Het duet “Perhaps Love” (Liefde is) met John Denver kwam in 1996 tot nummer 88 en Justine had in 2001 haar laatste hit met “Alles wat ik wil.” Dat nummer stond 1 week genoteerd in de top 100 op nummer 66.

De nieuwe single van Justine draagt de titel “Ik laat je nooit meer gaan” Een gevoelige nummer die volgens ons zeker hitpotentie heeft. De track is te downloaden bij de bekende downloadshops. De videoclip staat online en kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP