Henk Dissel – Denk je nog wel aan mij (Single en videoclip)

by / zaterdag, 05 november 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Met de release van zijn nieuwe single ‘Denk je nog wel aan mij’ zet Henk Dissel zijn opmars als zanger en entertainer onverminderd door. ‘Denk je nog wel aan mij’ is de meest poppy track tot nu toe van de jonge zanger. De track werd geschreven door Reitse Giesbers en Evert Abbing, terwijl laatst genoemde tevens de productie verzorgde. Als bonustrack is een discoversie van de single toegevoegd.


Met de release van de single start Henk Dissel ook een nieuwe samenwerking met entertainment bedrijf ABC Entertainment. Dit bedrijf verzorgt al enige tijd de managementtaken van Henk, maar regelt nu ook de marketing, promotie en distributie van de releases van Henk Dissel. Voorheen werden de singles uitgebracht door CNR Entertainment en recentelijk door EMC Recordings, het label van Edwin van Hoevelaak.

De promotie rondom de single loopt voortvarend; de single is bij Sterren.nl tot Paradeplaat gebombardeerd en Henk is de komende tijd te zien op TV bij o.a. De Schatkamer (RTL 8), De Deure van Willy Oosterhuis (RTV Enschede), De week van Cor (RTV Breda), Sterren.nl Top 20 en Hart voor Muziek. Daarnaast zal Henk de komende periode te gast zijn bij vele radio stations ter promotie van zijn single.

Bij de single is een videoclip in de Belgische Ardennen geschoten. De clip is op diverse TV-zenders en youtube.

Vanzelfsprekend is de single verkrijgbaar via de regulier download portals.

Henk werd bekend werd door het TROS TV-programma Sterren.nl Academy, tijdens de finale van dit programma werd hij tweede en zette zich stevig op de kaart met de single ‘10 seconden later’. Diverse singles als ‘Ik wil jou’, ‘Vanavond’, ‘Ik geloof nog steeds in jou’ en ‘Alleen maar jou’ werden uitgebracht die intensief werden gepromoot bij de radio- en TV zenders. Het levert Henk veel aandacht en optredens op.

Klik op de button om Denk je nog wel aan mij te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Klik op de button om de disco versie te downloadenDownload de track DRM-vrij!Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP