R3hab doet het met Rihanna en Katy Perry

by / woensdag, 02 november 2011 / Published in Dance, Nieuws

R3hab, op dit moment één van de meest succesvolle Nederlandse DJ/producers, heeft zojuist remixes afgerond voor niemand minder dan Rihanna en Katy Perry.

Afgelopen maand maakte R3hab nog een remix van David Guetta & Usher’s ‘Without You’ en nu was de beurt aan Katy Perry’s laatste single ‘The One That Got Away’ (afkomstig van haar laatste album ‘Teenage Dream’). Voor Rihanna heeft R3hab een remix gemaakt van haar single ‘We Found Love’, die zij samen met de Schotse producer/DJ en singer-songwriter Calvin Harris heeft gemaakt.

A-list

R3hab is inmiddels toegetreden tot de wereldwijde A-list van producers. Dit succes is te danken aan zijn enorm harde werk van het afgelopen jaar, waarin hij niet alleen extreem veel tourde, maar waarin hij bovendien een groeiende lijst van zeer goed ontvangen producties en remixes afleverde. De gigantische clubhit van R3hab en Swanky Tunes ‘Sending My Love’ ft. Max C belandde in no time op de playlist van top DJ’s als David Guetta, Afrojack en Sebastian Ingrosso en scoorde erg goed in de internationale Dance charts.

R3hab is definitief ontdekt door de groten der aarde. Het lijstje met artiesten waarvoor R3hab het afgelopen jaar remixen heeft gemaakt bevat dan ook veel bekende namen. Zo is R3hab recent gevraagd remixen te maken van o.a. Jennifer Lopez’s ‘Papi’, Lady Gaga’s ‘Judas’, Gloria Estefan’s ‘Wepa’ (geproduceerd door Pharell Williams), Pitbull & Neyo’s USA Nr.1 hit ‘Give Me Everything’ (geproduceerd door Afrojack) en LMFAO’s ‘Champagne Showers’.

Internationaal succes

R3hab heeft de wind in zijn rug. Hij is net teruggekomen van zijn eerste tour door Australië en is op dit moment op tour door Amerika. Belangrijk onderdeel van deze tour is zijn residentie in Las Vegas. Daar treedt hij elke maand op in XS, Surrender of Encore Beach Club, de drie clubs van het zeer exclusieve Wynn Casino & Hotel. Zijn avonden in deze clubs zijn uitgegroeid tot echte publiekstrekkers. R3hab heeft zijn naam gevestigd in de internationale Dance Scene en is zeker iemand om in de gaten te houden.

Foto: Ace Agency

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP