Mooi Wark brengt ode aan Boer zoekt vrouw presentatrice Yvon Jaspers

by / woensdag, 02 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio, Release Clips, TV Clips

SNEEK, 2 november 2011 – Het nieuwe album ‘Wrieven, pappen en nat hollen’ van boerenrockband Mooi Wark wordt morgen gepresenteerd op de plaats waar het hoort, namelijk op de boerderij. In het plaatsje De Klomp zullen de bandleden morgen nummers van hun nieuwe album ten gehore brengen waaronder ‘Oh Yvon’, gebaseerd op de populaire presentatrice van ‘Boer Zoekt Vrouw’.

Het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’, maar voornamelijk de populaire presentatrice Yvon Jaspers was voor Mooi Wark de inspiratiebron voor de single. De leden van Mooi Wark steken hun voorliefde voor de blonde presentatrice niet onder stoelen of banken. De bandleden zouden dan ook graag eens een boerenomeletje met Yvon willen eten. William Bossong: “Het enige wat ik niet begrijp aan het programma is dat het zo lang moet duren voordat men met elkaar in de spreekwoordelijke hooiberg duikt, een heel seizoen om de hete brei heen draaien is iets waar we op het platteland iets sneller over doen”.

RADIONL is solidair met de boeren en bouwt de mobiele radio studio voor dag en dauw op om het gebeuren live in het programma Morgenstond te verslaan. Op de boerderij houden de bandleden een trekker behendigheidswedstrijd met RADIONL winnaars en worden nummers van het nieuwe album live ten gehore gebracht. Bovendien ontvangen boeren die op de trekker naar het plaatsje De Klomp komen gratis het nieuwe album.

RADIONL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma’s als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de Nederlandstalige Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echte RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Mooi Wark, Frans Duijts, Sieneke,  Wolter Kroes en Django Wagner met de hits van toen en nu.


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Klik HIER om het album Wrieven, Pappen en Nat Hollen van Mooi Wark te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP