Tony van Beijnen – Verboden Liefde 6 november verkrijgbaar

by / dinsdag, 01 november 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Zondag 6 November a.s. presenteert ZingendNederland.nl de debuut single van Tony van Beijnen, een nieuwe talentvolle zanger uit Breda.
Tony won begin dit jaar de eerste ZingendNederland Talentenjacht, en won daarmee een compleet verzorgde CD productie met videoclip en landelijke radio en tv promotie.

In de afgelopen maanden zijn we opzoek gegaan naar passend repertoire voor Tony en hopelijk hebben we dat gevonden in de single “Verboden Liefde”. De tekst van deze Nederlandstalige pop song is geschreven door Karl Kaspers en de muziek gecomponeerd  door Ger Oerlemans.

De single zal worden uitgebracht op het platenlabel van Zingendnederland  “ZN Music” en vanaf zondag 6 November a.s. overal te downloaden zijn.  De videoclip die gemaakt is door Kaska Producties zal ook voor het eerst te zien zijn tijdens de presentatie. A.s zondagmiddag 6 November zullen ze in café/zaal D’n Henk te Prinsenbeek, Tony van Beijnen met zijn nieuwe single “Verboden Liefde” presenteren aan het Nederlandse publiek.


Café/Zaal D’n Henk is gevestigd aan de Spoorstraat 31, 4841 AN te Prinsenbeek. Naast een spetterend optreden van Tony zullen ook Sander Kwarten, Rinus Werrens, Yoeri L’Abée,
Guus Thijssen, Robin van Damme en Perry Zuidam komen optreden.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Kaarten á € 5,00 p.p. voor deze middag zijn te reserveren op telefoonnummer 06-21917868 of stuur een email naar info@zingendnederland.nl .

Ook zullen er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Meer informatie over Tony van Beijnen vind u op de website www.tonyvanbeijnen.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP