Bij je zijn – Nick & Simon nieuwe live single Symphonica in Rosso

by / dinsdag, 01 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

4 November verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon met de titel “Bij Je Zijn”. Het betreft hier een liveopname van het duo, met hun eigen band en ondersteuning van Guido’s Orchestra, opgenomen tijdens één van de vier uitverkochte Symphonica In Rosso concerten in het Arnhemse GelreDome.

Daar werden medio oktober beeld- en geluidsopnamen gemaakt die uiteindelijk resulteren in de release van de dubbel-cd/dvd “Symphonica In Rosso”. Daarvan krijgt men dus al een voorproefje met het verschijnen van deze nieuwe single, die als bonustracks naast de albumversie van “Bij Je Zijn” ook nog de Symphonica liveversie van de allereerste Nick & Simon single “Steeds Weer” bevat!

foto: Carolien Sikkenk / Photoline

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Klik HIER om de DVD + 2 CD Nick & Simon Symphonica in Rosso te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP