Savanna – I want my radio single en videoclip

by / maandag, 31 oktober 2011 / Published in CD Releases, Kids, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Op 16 September bracht Savanna haar allernieuwste single “I Want My Radio” uit op de markt! Een single met een Engelse titel, maar weliswaar in het Nederlands gezongen!


Met “I Want My Radio” slaat Savanna definitief de weg in als kiddypopact, die overigens goed aanslaat bij haar doelgroep, kids!
Hiermee slaat Savanna zodanig de spijker op de kop, dat haar populariteit enorm aan het stijgen is! Inmiddels staat Savanna met haar single “I Want My Radio” in de stemlijst van de Kids Top 20 en heeft Nickhits haar bijhorende videoclip in hun rotatie opgenomen!

Ook in België is Savanna  aan populariteit aan het groeien en is zij te zien bij TV Anne, Kzoom en zullen er nog enkele TV zenders binnenkort gaan volgen!

Regelmatig is Savanna een terugkerende gast in het TV programma “De Schatkamer” (Efteling TV) in het kinderblok Telekids van RTL 8 en ging haar “I Want My Radio” promotour in “De Schatkamer” en Efteling Radio van start! Savanna’s agenda staat vol met aanvragen van radio-interviews en verschillende TV optredens!

Naast dit alles heeft Savanna auditie en casting gedaan voor de nieuwe bioscoopfilm “Razend” naar het gelijknamige boek van Carry Slee! Dit leidde dat Savanna uiteindelijk een edelfiguratie rol kreeg als klasgenote van de hoofdrolkarakters van Sven & Roosmarijn. Op 11 Oktober was Savanna daarom ook te vinden op de rode loper van het Tuschinski Theater te Amsterdam, voor de première van “Razend” de film, welke vanaf 12 Oktober te zien is in alle bioscopen! In Februari 2012 zal “Razend” verschijnen op DVD in de winkel!

Ook werd Savanna benaderd voor een rolletje in de nieuwe Sinterklaasserie “Sinterklaas en de Gouden Pendule” (genomineerd voor de Gouden Pepernoot). Naast enkele ander BNN-ers, waaronder Piet Diego en Lisa Amy en Shelley,  probeert Savanna , Sinterklaas te helpen om de gehypnotiseerde Pieten te laten ontwaken! Deze Sinterklaasserie wordt via vele regionale Tv zenders in 8 delen uitgezonden en wordt er druk met landelijke TV zenders onderhandeld! Op 5 November zal hiervan de première gaan plaats vinden.

Kortom, er gebeurd op dit moment erg veel omtrent Savanna die zeker niet stil zit en zal gaan zitten. Haar nieuwe single is nog maar net verschenen en liggen er al weer verschillende nieuwe projecten op de plank!


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook: 

TOP