Roosy – Niemand zo betoverd als jij (single en videoclip)

by / donderdag, 13 oktober 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Als er één ding is dat we met zijn allen veel te weinig doen, dan is dat wel onze geliefde vertellen hoeveel hij of zij voor ons betekent. En als wij het dan een keertje doen, dan is het vinden van de juiste woorden niet eenvoudig.

Roosy biedt hulp: “ZING HET GEWOON!”

De woorden uit het nieuwe lied “Niemand zo betoverend als jij” van Roosy komen recht uit het hart van Roosy, die het zingt als een aubade voor zijn eigen geliefde. Het lijkt erop dat hij hiermee ook zijn definitieve muziekrichting gevonden heeft, ook al te horen in het gevoelige nummer “Wijs me de weg”. Zijn eerdere nummers “Nederland is weer oranje”, “De tent op zijn kop” (o.a. geselecteerd voor de TROS zomerhit 2011) waren meer gericht op de jeugdige muziekliefhebbers.

“Niemand zo betoverd als jij” is een swingend nummer met een heerlijk klinkende blazerssectie. Het is het perfecte nummer als openingsdans op een feest, of om lekker mee te brullen op de radio of MP3 speler! De track is te downloaden bij de bekende downloadportals en de videoclip kan je hier bekijken.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP