Marlous Oosting – Laat mij nu nooit meer alleen (single en videoclip)

by / woensdag, 05 oktober 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De carrière van zangeres Marlous (Oosting) zit flink in de lift. Na het grote succes van haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” staat de zangeres weer volop in de belangstelling met haar nieuwe single “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen”, de opvolger van “Vannacht Van Jou Gedroomd”.

Onlangs was Marlous te zien in het TV programma “Diva’s Draaien Door” (RTL4) en ze is nog steeds een graag geziene gast in landelijke TV programma’s. Zo zal Marlous o.a. te bewonderen zijn in het BNN programma “De Week Van Filemon”.


Als men Marlous niet kent van TV, dan is het wel van haar You Tube hits. Op internet is Marlous een van de meest bekeken zangeressen van Nederland.

”Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” is een heerlijk romantisch nummer over iemand die na lange tijd weer thuiskomt. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Ton Balendonck & Olaf Simons. De bijbehorende clip is dan ook zeer toepasselijk opgenomen op onze nationale luchthaven Schiphol.


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP