Chris de Roo – Als we dansen gaan (nieuwe single)

by / donderdag, 22 september 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Chris komt met zijn nieuwe single uit 28 september. De titel van de nieuwe single  is “Als we dansen gaan”  Een geweldige uptempo plaat die lekker in het gehoor ligt bij iedereen.


Chris heeft een goed gevoel over de single en zal de komende weken de single weer overal ter promotie aanbieden. Score Promotion zorgt weer voor de plug
en de promotie tour zal vanaf 28 september dan ook van start gaan. ook de bijbehorende videoclip zal op diverse tv zenders te zien zijn.

Verder is Chris nog bezig met twee fantastische liedjes zijn management Funfactory 050 heeft Chris geadviseerd en ze zijn er uit geweldige nummers die ook op het album komen te staan.
De boekingen gaan voor Chris heel erg goed en de samenwerking tussen zijn management en Chris zijn heel goed te noemen. Het is belangrijk de neuzen de zelfde kant op te hebben.
ook gaat Chris met Live band optreden, audities voor de muzikanten zijn in volle gang dus wie denkt een goede muzikant te zijn voor de begeleidingsband van Chris kan zich melden.

Foto: © Chris de Roo

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records klik HIER voor meer info.

Klik HIER Om naar de downloadshop te gaan en nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP