Mooi Wark naar Berk Music

by / vrijdag, 02 september 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Woensdag jl. heeft Mooi Wark hun handtekening gezet onder een nieuw platencontract met Berk Music Productions.

De Drentse Rock & Roll band is de nieuwste aanwinst van het label, welke onlangs ook Marianne Weber en Corry Konings onder contract nam.

Adrie van den Berk, directeur van Berk Music Productions over de samenwerking met Mooi Wark:

“We zijn erg trots dat we nu met de beste Rock & Roll band van Nederland mogen gaan samenwerken. Ook Klaas Prent met wie beide partijen al een aantal jaren samenwerken, blijft de coördinator van de band. We zullen vol gas deze samenwerking aangaan en brengen volgende maand een de eerste single uit. Aan het einde van dit jaar zal er een nieuw album verschijnen van Mooi Wark. We willen de band in de volgende fase van hun carrière brengen.”

Berk Music zal tevens de back catalogus gaan exploiteren.

Mooi Wark is meer dan positief over de samenwerking die ze aangaan, bassist en spreekbuis William meld hier het volgende over:

“Als je bij Berk Music binnenkomt, dan voel je de passie voor muziek. Diezelfde passie hebben wij ook als band, dus één en één is twee…. We hebben het volste vertrouwen in de samenwerking en weten zeker dat we de juiste stap hebben genomen voor de nabije toekomst!”

De opnames van het eind dit jaar te verschijnen nieuwe studio album zijn in volle gang en zal volgende maand vooraf gegaan worden door een verrassende nieuwe single. Het nog titelloze album zal het 11e album zijn van de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark. De band is bekend van haar hits ‘Idioot’, ‘In de blote kont’ en ‘Warkende Helden’ en hun vele concerten door heel Nederland in feesttenten, discotheken en festivals.

Mooi Wark werd onlangs genomineerd voor een Buma NL Award in de categorie “Beste Groep”.

www.mooiwark.com
www.twitter.com/mooiwark
www.berkmusic.nl

Op de bijgaande foto proosten vlnr:

Rene Huberts (chauffeur MW), John Roffel (drums MW), Adrie van den Berk (BMP), William Bossong (basgitaar MW), Bert Koops (zang en gitaar MW), Arnold Kuik (gitaar MW), Lex Kroon (tourmanagement MW) en Klaas Prent (CD Hal, Ruinen)

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP