Pascal de Vormer – Zonder jou (nieuwe single)

by / donderdag, 01 september 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Pascal de Vormer heeft een nieuwe single uit. De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay.

Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”

De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.” Het nummer is een cover van “Ohne Dich” van de Duitse formatie Münchener Freiheit, In 1986 scoorde Erik Mesie met de Nederlandstalige versie een top 10 hit. Pascal hoopt met “Zonder jou” op zijn vierde hit als zanger in de Single top 100.

Het nummer is geschreven door Stefan Zauner en Aron Strobel. Tom Peters is verantwoordelijk voor de Nederlandse bewerking. Pascal de Vormer tekent samen met Velibor Weller en Peter de Wijn voor de productie. Het nummer is op de markt gebracht door Blue Ocean Records het platenlabel van Ray Hardorff en Jakob Hut die regelmatig met hun singles in de hitlijsten staan. De videoclip wordt binnenkort opgenomen en zal dan te zien zijn bij de bekende clipzenders.

Het nummer is te downloaden bij de bekende downloadportals.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP