Nick & Thomas nummer 1 in Single top 100

by / zaterdag, 27 augustus 2011 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Begin deze week ging ‘the battle’ tussen de gelegenheidsduo’s Nick & Thomas en Keizer en de Munnik van start. Vandaag is de eerste tussenstand binnen en daar is een nipte voorsprong te zien voor Nick Schilder en Thomas Acda met hun lied “Sterker Nu Dan Ooit”. In de Single Top 100 van Dutch Charts liggen zij twee procent voor op Simon Keizer en Paul de Munnik, die de tweede positie in de lijst innemen met “Kijk Me Na”. Ook in andere hitlijsten als de iTunes Top 30 en de 3FM Mega Top 50 is dit beeld vandaag te zien.

Toewerkend naar de Symphonica In Rosso concertreeks die Nick & Simon vanaf 8 oktober in het Gelredome zullen gaan geven, en waar het dan weer herenigde duo Acda en de Munnik te gast zijn, is ‘the battle’ nog niet voorbij!

De tweede ronde in de strijd tussen de duo’s gaat nu beginnen. Vanaf 2 september zullen namelijk ook de fysieke singles in de winkels liggen. Beide singles bevatten meezingversies met de individuele leden van de duo’s.

Klik op de button om de single van Nick & Thomas te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Keizer & de Munnik te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Nick & Thomas te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Keizer & de Munnik te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP