538 DANCE DEPARTMENT LIVE VANAF VOLTT LOVES SUMMER FESTIVAL

by / woensdag, 24 augustus 2011 / Published in Dance, Nieuws, Radio

Hilversum, 24 augustus 2011 – Aanstaande zaterdag is het tijd voor het ‘VOLTT Loves Summer festival’ in Amsterdam. Het succesvolle dance programma ‘538 Dance Department’ is hier live bij aanwezig. Van 20.00 tot 00.00 uur staat de studio op het festivalterrein aan de NDSM-werf in Amsterdam – Noord. 538 DJ host Dennis Ruyer ontvangt in zijn locatiestudio DJ’s als Bart Skills, Paul Ritch, Minilogue, Polder, Henrik Schwarz, Magda en The Advent. Om 23.00 uur is het voor de feestgangers op het festivalterrein afgelopen, maar luisteraars van Radio 538 kunnen nog nagenieten van Magda en The Advent. Zij knallen nog een uur langer door in de studio!

Dennis Ruyer: “Dance Department viert de summer of love live vanaf VOLTT Loves Summer festival! De afterparty is bij ons in de studio op het terrein 😉 Je bent er live bij via 102 FM op Radio 538!”

Op zaterdag 27 augustus vindt voor de zesde keer ‘VOLTT Loves Summer’ plaats aan de NDSM-werf in Amsterdam – Noord. Dit festival aan het water beschikt over twee podia waar dance liefhebbers van 11.00 tot 23.00 uur kunnen genieten van dikke beats. DJ’s als Bart Skills, Paul Ritch, Minilogue, Polder, Actress, DJ Koze, Scuba, Henrik Schwarz, Magda en The Advent komen met de beste tracks om van dit festival een groot succes te maken. Eerder deze zomer was 538 Dance Department al live te horen vanaf Loveland festival.

Meer informatie: www.538dancedepartment.nl, Facebook 538 Dance Department,

en www.volttlovessummer.com

538 Dance Department is elke zaterdag van 20.00 tot 04.00 uur te beluisteren op Radio 538

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP