Met Ferry Corsten naar Ibiza

by / zondag, 21 augustus 2011 / Published in Nieuws, Radio

Vanaf maandag aanstaande geeft SLAM!FM de hele week tickets weg voor de closing party van Ferry Corsten’s clubavond ‘Full on Ferry’, op party eiland Ibiza!  Luisteraars maken kans op een reis van twee dagen naar het zonovergoten eiland en zijn op dinsdag 13 september te gast als VIP in Club Sankeys! Tijdens het radioprogramma “De Avondploeg”, met Ivo en Daniël, maken luisteraars kans om deze exclusieve trip te bemachtigen.

Zodra “De Avondploeg” het nummer ‘Check it Out’ van Ferry Corsten op SLAM!FM draait, kunnen luisteraars een SMS met de tekst “IBIZA” sturen naar 7373. Winnaars krijgen twee vliegtickets, een hotelovernachting en VIP kaarten voor Full on Ferry op 13 September.

Voor meer informatie: www.slamfm.nl en www.ferrycorsten.com

Luister iedere maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 00:00 uur naar de ‘De Avondploeg’ en iedere vrijdag van 22:00 tot 23:00 uur naar ‘Corstens Countdown’ op SLAM!FM.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP