Ragga Rakzem – Nog steeds verliefd single en videoclip

by / zondag, 17 juli 2011 / Published in CD Releases, Nieuws, Rap & Hiphop, Release Clips, TV Clips

“Nog steeds verliefd” is de titel van de nieuwe single van Ragga Rakzem.

Het is niet de eerste single die de rapper/zanger op de markt brengt. In 2006 was Ragga die eigenlijk Orrivion Rozenblad heet al te bewonderen in de clip “Woelig/Eurobusiness.” Deze was te zien op clipzender The Box en is nog regelmatig te horen in de discotheken.

 

In 2008 startte de solocarrière van Ragga dit met “De lijpste” later volgde tracks als “Meten met mij” en “Faya.”

Ragga Rakzem schreef de nieuwe single “Nog steeds verliefd” samen met Luc Weegels, Luc is bekend van het programma De Gouden Kooi en is ook bekend als rapper Double L. Weegels bracht onlangs de song “Verloren” uit, dit samen met Sandra Reemer.

“Nog steeds Verliefd” is uitgebracht door Blue Ocean Records. Ragga hoopt op een landelijke hit in de Single top 100. De videoclip staat online op YouTube en zal binnenkort te zien zijn bij de clipzenders. De single van Ragga is te downloaden bij de bekende downloadportals.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP