Roel van Haren – Hey Schatje single en videoclip

by / donderdag, 23 juni 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De zomer is nu officieel begonnen, hoewel het op dit moment niet echt terras-weer is komen veel artiesten met hun zomerhit op de markt. Zo ook Roel van Haren.

De singer/songwriter timmert al jaren aan de weg. Hij volgde een klassieke zangopleiding aan het Muzieklyceum in Hilversum en stond in de finale van de Veronica talentenshow “Sterrenjacht.”

 

De finale plaats zorgde ervoor dat hij veel optredens kreeg in binnen- en buitenland. Ook als songwriter is Roel geen onbekende in muziekland. Roel schreef nummers voor o.a. Kinderen voor kinderen en Roberto Jacketti & the Scooters.

Nu komt Roel dus met zijn zomerhit 2011. De single “Hey Schatje” is een cover van “Hey Soul Sister” van Train. Roel maakte zelf de Nederlandse tekst op dit nummer.

De single is op de markt gebracht door Blue Ocean Records het platenlabel van Jakob Hut en Ray Hardorff die met hun singles regelmatig in de Single top 100 staan. De videoclip van de single van Roel van Haren is inmiddels online te bekijken en zal binnenkort te zien zijn bij de bekende clipzenders.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP