Sieneke promoot single Vita Bella in gondel

by / maandag, 20 juni 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sieneke gaat een dagje gondelvaren met haar fans. Om haar nieuwe single “Vita Bella” te ondersteunen, heeft de zangeres besloten om samen met één van de luisteraars van RADIONL een dagje naar, het Venetië van Nederland, Giethoorn te gaan en daar in een heuse gondel te stappen.

Maar de oud Songfestival-zangeres heeft nog veel meer in petto, want na afloop van het gezellige en mooie tochtje trakteert Sieneke op een heerlijk etentje bij de plaatselijke pizzeria.

Sieneke: “Ik heb er erg veel zin in. We gaan er samen met RADIONL een super leuke dag van maken, dit soort acties vind ik altijd erg leuk. Ook het ontbijten de vorige keer is mij zeer goed bevallen”.

Luisteraars kunnen zich tot en met donderdag 23 juni opgeven. Donderdagmiddag wordt in het programma BELNL de winnaar of winnares bekend gemaakt, die vervolgens vrijdagmiddag 24 juni met Sieneke naar Giethoorn gaat. Deze actie wordt live uitgezonden op RADIONL.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma’s als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echte RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland.

Klik op de button om de single van Sieneke te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP