6e stadionreeks Groots met een zachte G

EINDHOVEN – Donderdagavond 16 juni heeft Guus Meeuwis in het Philips Stadion het startsein gegeven voor zijn 6e stadionreeks “Groots met een zachte G”. Ook zal hij deze week zijn 25e stadionconcert geven.

Ruim 34.000 enthousiaste fans hebben genoten van dit optreden vol verrassingen. Hoogtepunt was wel het optreden van de legendarische band “Doe Maar”.

Groots met een zachte G 2011

Groots met een zachte G 2011

“Ik heb de adrenaline tot aan m’n kruin zitten! Het blijft zo waanzinnig mooi om hier elke keer weer het podium op te lopen. Er zit een lach op m’n gezicht die er voorlopig echt nog niet af gaat. Ik heb zelf met kippenvel aan de zijkant van het podium staan kijken toen Doe Maar stond te spelen. Toen ik 12 was ging ik naar hun afscheidsconcert en nu staan ze bij ons op het podium. Ik voel me meer dan vereerd!”, aldus Guus.

Evenals voorgaande jaren zijn er nu al kaarten te koop voor de concertreeks van het komende jaar en ook nu al is er een extra stadionconcert aangekondigd.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP