Anouk sluit Campuspop af

ENSCHEDE – Gelukkig waren de weergoden Campuspop deze keer beter gezind. Waar het bij de vorige editie nog schuilen werd in de gebouwen van de Universiteit Twente waren het deze keer ‘slechts’ een paar buitjes. En ook deze keer mocht dat de pret niet drukken en kwamen de bezoekers in grote getalen naar het Campusterrein van de Universiteit.

Anouk @ Campuspop 2011

Anouk @ Campuspop 2011

De organisatie had een behoorlijke lijst van artiesten weten te strikken voor dit inmiddels steeds bekender wordende festival. Als eerste was het de beurt aan de studentenband SunBurst, een band waar we zeker meer van gaan horen. Ze zijn pas kort bij elkaar en misstonden nu al niet als voorprogramma van Campuspop. Vervolgens bestond de line-up uit: TVOH-Winnaar Ben Saunders, Caro Emerald, Candy Dulfer, Waylon en als afsluiter Anouk.

Candy Dulfer @ Campuspop 2011

Candy Dulfer @ Campuspop 2011

Allemaal volledige optredens van tenminste een uur, dus de bezoekers kregen absoluut waar voor hun geld, zeker als Candy Dulfer nog wat extra vrienden meesleept het podium op en als Waylon nog een extra toegift geeft. Al met al kan er worden teruggekeken op wederom een geslaagde editie van Campuspop.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP