Lana Wolf in duet tijdens The Queen Experience in Gelredome

by / maandag, 13 juni 2011 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Na Wibi Soerjadi is ook zangeres Lana Wolf toegevoegd als special guest tijdens ‘The Queen Experience’ op 18 november in het Gelredome. Lana zingt met samen met Joseph Clark, die deze show draagt samen met de ‘New Romanian Symphonic Orchestra & Choir’, twee duetten in de show.

Voor Lana een droom die werkelijkheid wordt: “Het is natuurlijk geweldig om straks te zingen in het Gelredome en op hetzelfde podium te staan waar veel grote artiesten uit heel de wereld concerten hebben gegeven. En dan mag ik ook nog twee nummers zingen met een geweldige zanger en orkest uit het fantastische repertoire van Queen. Mijn geluk kan niet op, ik kan niet wachten tot het zover is .”

Lana scoorde vorig jaar met de single ‘See the light’ haar eerste hit in de Single Top 100 afkomstig van haar debuutalbum ‘Something about Lana’. Haar vurige wens om op haar debuutcd te werken met de Amerikaanse producers Camus Celli en Paul Conte (Gavin DeGraw/Tina Turner) kwam uit nadat zij, na veel bellen en mailen met Camus, op de bonnefooi naar New York vertrok en door haar enthousiasme de heren kon overtuigen van haar talent.

The Queen Experience’
Op vrijdag 18 november, twintig jaar na het overlijden van Freddie Mercury en in het jaar dat hij 65 jaar zou worden, vindt in GelreDome, het grootste theater van Nederland, de spectaculaire show “The Queen Experience, The Most Spectacular Freddie Mercury & Queen Tribute Ever”, plaats. In samenwerking met stichting STOP AIDS NOW! wordt dit bijzondere eerbetoon gebracht aan Freddie Mercury, die helaas veel te vroeg is gestorven aan de, in die tijd nog onbekende, ziekte AIDS. In het groots opgezette, twee uur durende muzikale en visuele spektakel zingt Joseph Clark alle grote hits van Freddie Mercury & Queen de revue. Van ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Somebody To Love’, ‘We Are The Champions’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’ tot ‘Bohemian Rhapsody’. Ook het prachtige, bombastische duet ‘Barcelona’ van Mercury en operazangeres Montserrat Caballé wordt op deze avond uitgevoerd, even grandioos als het origineel, met een groot koor en 150-koppig orkest van het toonaangevende ‘New Romanian Symphonic Orchestra & Choir’

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP