Dubbel succes voor Pascal de Vormer in Top 100

by / maandag, 13 juni 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Pascal de Vormer schreef al veel nummers, de componist uit Utrecht schreef hits voor o.a. Dario, Rob Ronalds, Danny Nicolay en Lucas en Gea, daarnaast scoort hij de laatste tijd als zanger. Zo stond hij zelf in de charts met “Denk niet dat ik aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”

Nu boekt Pascal weer succes, twee tracks van hem staan momenteel in de Single top 100. De single “Nou en” van Rob Zorn stijgt deze week van nummer 50 naar plaats 34. Daarnaast wordt de track goed gedraait op de Nederlandse radio en is het regelmatig te horen in het uitgaanscircuit.

De andere song van Pascal is die van Jaman “Ik wil een goede vader voor je zijn.” Jaman scoort daarmee zijn eerste hit en is deze week binnengekomen op nummer 84 van de hitlijst. Berk Music heeft het nummer opnieuw op de markt gebracht.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om de single van Jaman te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Rob Zorn te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP