Tekenwonder Rajacenna van Dam tekent internationaal contract

by / maandag, 06 juni 2011 / Published in Nieuws

Het 18-jarige Nederlandse tekenwonder Rajacenna, die vorig jaar wereldwijde bekendheid kreeg met haar niet van foto’s te onderscheiden realistische potloodtekeningen, heeft een contract getekend met één van de meest toonaangevende licensing agentschappen ter wereld.

Het Engelse bedrijf Art Ask Agency, gevestigd in Barcelona, is een internationaal licentieagentschap met meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring in de licensing industrie. Art Ask Agency is gespecialiseerd in fantasy, concepten, mode, lifestyle en design. Met wereldwijde contacten, heeft Art Ask Agency coherente en integrale merchandisingprogramma’s.

 


De huidige portfolio bevat wereldberoemde fantasyartiesten, zoals de koningin van de gotische kunst Victoria Francés, de Britse fantasykunstenaar met een grote verscheidenheid aan onderwerpen Anne Stokes, en nu de nieuwste aanwinst Rajacenna, de jonge talentvolle tekenares, die haar publiek vangt met fascinerende potloodtekeningen van realistische fotografische kwaliteit.

Eigenaresse Maria Lindman is blij met de uitbreiding van haar inmiddels zeer indrukwekkende bestand met gecontracteerde artiesten: ‘Rajacenna is an exceptional artist; still so young and already that good’.

Dit contract biedt voor Rajacenna de mogelijkheid om haar naamsbekendheid wederom te vergroten. Zij zal door Art Ask Agency wereldwijd als merknaam worden gepresenteerd.

Meer info: Rajacenna.com

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP