BlitZ – Later word ik nieuwe single

by / zondag, 05 juni 2011 / Published in CD Releases, Kids, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

In 2008 waren ze even wereldnieuws in Vlaanderen, Pieterjan Beheydt en Jens Declerk van het duo BlitZ. De toenmalige single van Usher “Make love in this club” lijkt verdacht veel op de single “Badaboem” van het Vlaamse stel. TMF, Q-music, Radio Donna en vrijwel alle kranten en weekbladen brachten het feit.

“Wellicht dat Usher ons nummer op YouTube heeft gezien maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat we het zelfde muziekprogramma op de computer gebruiken” grapt Pieterjan van BlitZ.

BlitZ staat voor kinderpop, Pieterjan en Jens Declerk hebben elkaar op speelplein ’t Ravotteke leren kennen in Meulenbeke (Vlaanderen) daar werken ze en maken ze elk jaar een leuk speelpleinliedje. Daarnaast verzorgen ze diverse kindershows onder het motte 100% kids entertainment waaronder de zomershow en de Sinterklaasshow.

Nu heeft BlitZ een nieuwe single uit. “Later word ik” gaat over een een jongen (of meisje) die op school zit en later een ster wil worden. De tekst is geschreven door Jens en Pieterjan zelf samen met Jo De Clercq. Mauro Campe componeerde de muziek.

Het nummer is op de markt gebracht door Blue Ocean Records en kent een release en promotie in Nederland en België.

“Een hit in Vlaanderen en Nederland is natuurlijk onze ultieme wens, maar we zijn er vooral om de kinderen te vermaken want dat is zo leuk om te doen.” Aldus Pieterjan en Jens.

De videoclip zal binnenkort te zien zijn op YouTube en bij de diverse clipzenders.

Kijk op de website voor meer informatie: http://www.blitzonline.be/

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP