Team Isabelle wint The Ultimate Dance Battle

by / vrijdag, 03 juni 2011 / Published in Dance, Nieuws, Televisie

HILVERSUM – De finale van The Ultimate Dance Battle is vandaag gewonnen door Team Isabelle. Team Isabelle, dat ook vorige week al de publiekslieveling bleek te zijn, zette drie fantastische choreografiëen neer, waarbij Isabelle tijdens de laatste choreo zelf meedanste.

Team Isabelle wint The Ultimate Dance Battle

Tegenstander Team Rinus deed zeker niet onder voor de winnaars. Met een hiphop-choreo in tu-tu’s scoorde Rinus hoge ogen bij jurylid en bedenker van The Ultimate Dance Battle, Dan Karaty. Ook met zijn laatste choreo, opgedragen aan z’n moeder, wist Rinus samen met zijn team indruk achter te laten. Echter hij kon niet voorkomen dat Team Isabelle er met de hoofdprijs vandoor ging.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP