De meiden uit Leiden en Jan Leliveld

by / zaterdag, 28 mei 2011 / Published in Meiden uit Leiden, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sommige mensen in je leven ontmoet je met een reden…..of is het toevallig…..wie zal het zeggen.

Zo ontmoeten wij in Westendorf dit jaar Jan Leliveld met zijn vrouw Ans.

Super gezellige mensen die van een feestje houden.

Nou…. en wij zijn ook niet vies van een feestje zoals jullie weten……maar goed….. waar waren we gebleven.

Jan Leliveld wie kent hem niet, van de nummers ´´ Gewoon muziek ´´en natuurlijk ´´Marianne ´´ wat één van de meiden een geweldig nummer vind omdat zij toevallig zo heet…of is dat geen toeval………??

Maar deze meneer Jan Leliveld belde ons een maand geleden op en vroeg wat wij precies doen en of wij interesse hadden om in een show van hem te werken als …..als……. laten we zeggen dat we vooral ons zelf moeten zijn en dansen op nieuwe nummer van Jan.

Dat is voor ons vooral een uitdaging en daar houden wij van……………..dus gingen wij met Jan zijn nieuwe nummers aan de slag om daar ons ding op te doen.

Dus zo komt het dat wij De Meiden uit Leiden mee feesten op …..

Het feest van Jan Leliveld & Glennis Grace wat zal plaats vinden op zaterdagavond 4 juni 2011 in ‘The Big Apple’ van de Crown Business Studio’s te Aalsmeer.
De avond zal in het teken staan van ‘Feest’ dat wordt gecreëerd door optredens van Jan Leliveld, Glennis Grace, Ruby van Urk & DJ Kees Markman en de Meiden uit Leiden.
De avond staat ook in het teken van Jan’s nieuwe album ‘Één voor één’. Er staan 10 nieuwe nummers op dit album, waaronder ‘Marianne’, ‘Laat het feest beginnen’ en twee live-medleys.
Daarom zijn wij meiden heel druk aan het oefenen nog net zo voor de vakantie er aan komt.
Wat toevallig heel positief is …want dan gaan er weer een paar pondjes af…..want wij houden van een drankje en tja dan moet je vooral veel blijven bewegen anders passen we straks niet meer in onze pakjes…..en zo groot zijn die jurkjes niet pfff.

Dus gezellig feestbeesten, als jullie toevallig niets te doen hebben op 4 juni en heel veel zin hebben in een gezellig feestje dan is dit een leuke optie.
En misschien kom jij dan ook wel in aanraking met mensen of met muziek wat heel veel voor je kan betekenen in je leven. Is dat dan toeval of geeft iets of iemand jou deze boodschap door die je op dat moment nodig hebt. Wie zal het zeggen…………………
Wij zeggen toeval bestaat niet…alles heeft een reden in het leven.
Dus als jij toevallig dit bericht leest is deze uitnodiging  dan toeval of moet je er misschien gewoon een keertje op uit…………

Dikke Kus,

De Meiden Uit Leiden

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

Lees ook:

TOP