Henk Wijngaard radiopresentator in Zevenaar

by / vrijdag, 20 mei 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Zingende trucker Henk Wijngaard zal aanstaande zondag 22 mei radiopresentator worden. Henk zal samen met de Zevenaarse feestzanger Danny van der Kracht het radioprogramma Holland Hitland presenteren dat van 12.00 uur tot 14.00 uur live wordt uitgezonden op Favoriet FM (www.favorietfm.nl). De uitzending staat in het teken van de actie Lions Request en het is de bedoeling dat er zo veel mogelijk luisteraars een betaald verzoekje aanvragen.

De opbrengst is bestemd voor een schoolgebouw in El Pital (Honduras). Toen Henk Wijngaard door Danny van der Kracht werd gevraagd om mee te werken aan het programma, hoefde Henk niet lang na te denken. Henk vertelt: “Van Danny kreeg ik het verzoek of ik mee zou willen werken aan een benefietprogramma voor de inrichting van een schoolgebouw in El Pital. Ik vind dat een hele eer en een heel goed doel.

Zeker ook omdat Danny en ik door de jaren heen veel contact met elkaar hebben gehad.” Danny is op zijn beurt erg vereerd dat Henk vanuit Emmen naar het Gelderse Zevenaar komt rijden om belangeloos mee te werken. Danny: “Ik ben zo trots dat Henk “ja” heeft gezegd! In mijn stoutste dromen hoopte ik op een optreden van Henk, maar hij is de hele uitzending aanwezig en zal ook mee gaan presenteren! Dat hij mijn sidekick is vind ik echt geweldig. Iedereen is van harte welkom om zondag 22 mei aanstaande tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij De Revolutie aan de Markt in Zevenaar langs te komen. Uiteraard gaat Henk ook optreden!”

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP