The Ultimate Dance Battle: Team KoenRoem naar huis

by / maandag, 16 mei 2011 / Published in Dance, Nieuws, Televisie

HILVERSUM – Na een spannende tweede liveshow van The Ultimate Dance Battle is het team KoenRoem niet gelukt om in de show te blijven.

The Ultimate Dance Battle: Liveshow 2

Vorige week stond het team van Koen en Roemjana ook al in de eindbattle, maar had toen het geluk te mogen blijven. Vandaag kwamen ze wederom in de battle terecht, maar nu kwamen ze er minder goed vanaf. Dan Karaty koos uiteindelijk voor het team van Rinus.

Eerder in de show werden echter de sterren van de hemel gedanst. Ieder team danste eerst in de eigen discipline en moest vervolgens een dans uit een andere (opgedragen) discipline dansen. Dit is zowel een uitdaging voor de choreograaf als voor de dansers.

The Ultimate Dance Battle: Liveshow 2

Team Isabelle scoorde met beide dansen echt hoge ogen en kon direct door naar de volgende liveshow. Ook team Laurent had het geluk om meteen door te mogen hoewel de tweede dans toch beduidend minder was dan de dans uit de eigen expertise.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP