Marlous Oosting – Vannacht van jou gedroomd single en videoclip

by / maandag, 16 mei 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

ASSEN / VRIEZENVEEN – Zangeres Marlous doet dit jaar een serieuze poging om met de zomerhit van 2011 te komen. Een overbekende melodie uit vervlogen tijden werd door haar op een verrassende wijze opnieuw opgenomen. Marlous droomt in deze nieuwe single steeds van die ene onbekende, maar ze weet niet wie het is. Misschien heeft Marlous wel van jou gedroomd vannacht!


Zangeres Marlous is bekend van het Nationaal Songfestival waar ze in 2010 aan meedeed. Ook op Youtube is Marlous al een jaar lang een hit: haar videoclips worden vele duizenden keren per dag bekeken in heel Nederland. Haar prachtige uitstraling en apart stemgeluid maken Marlous een topartieste, maar één ding was er nog niet. Een CD in de winkel. Die komt er nu ook, met dank aan haar management AM Entertainment en de mensen van TVEllef. De eerste instore is in haar geboorteplaats Assen, en op die dag is de CD in heel Nederland verkrijgbaar.

Marlous is na het songfestival even uit de picture geweest. Ze had even tijd nodig om weer op te laden, zodat ze weer met volle kracht kon optreden voor haar fans. Nu de nieuwe CD bijna in de winkel ligt voelt ze zich weer helemaal goed. Vandaar de titel van haar album ‘Ik Voel Me Goed‘.

De single ‘Vannacht van jou gedroomd’ is het eerste nieuwe nummer van deze CD, waarop ook een heleboel oudere singles staan. Deze zijn nog nooit op CD uitgebracht.
“Het album wordt een prachtige mix van nieuwe nummers en liedjes die de mensen al van mij kennen”, aldus Marlous: “De nieuwe single is misschien heel even wennen voor iedereen, want het is toch wel een andere stijl. Maar ik blijf trouw aan de luisteraars van het Nederlandse lied, zegt Marlous: “Ik hoop dat iedereen net zo vrolijk wordt van dit nummer als ik! Ik heb vannacht van jou gedroomd is een echte zomerknaller! Iedereen doet meteen mee als ik het nummer zing en dat terwijl ze het liedje nog niet kennen.”

De videoclip van het nummer is te zien op Youtube, en op nationale en regionale TV zenders. De clip werd opgenomen in Mondo Verde te Landgraaf en komt op de speciale DVD die de mensen gratis van Marlous krijgen.

“Ja echt waar, iedereen die mijn CD koopt krijgt van mij gratis de DVD erbij. Daarop staan alle clips en een speciale soap. Voor alle trouwe fans die mij de afgelopen jaren zo ontzettend hebben gesteund.”

Maar dan blijft er nog altijd de vraag over waar niemand antwoord op weet… van wie heeft Marlous vannacht gedroomd?
Marlous: “Misschien wel van jou…!”

Klik hier om het album Ik voel me goed van Marlous te reserveren.

Klik op de button en download de single van MarlousDownload de track DRM-vrij!

Marlous – Vannacht van jou gedroomd

Klik hier om het album Ik voel me goed van Marlous te reserveren.

Klik op de button en download de single van MarlousDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP