Brace tekent bij Spec Entertainment het platenlabel van Ali B

by / vrijdag, 13 mei 2011 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Vandaag 13 mei maakte Ali B live in het programma van Giel Beelen bekend dat BRACE een contract heeft getekend bij SPEC Entertainment, het label van Ali B.

De 2 heren gaan al ver terug. Zo scoorde Ali B zijn eerste hit ‘Ik ben je zat’ samen met Brace (#2 single top 100, 2004). Ze tourde in 2004 gezamenlijk door heel Nederland met de theatervoorstelling ‘Ali B vertelt het leven van de straat’. Toentertijd kwam het niet tot een deal en koos Brace voor het label CMM music waar hij zijn debuutalbum ‘Strijder’ uit bracht. Van dit album zijn de hits ‘Vraag jezelf eens af” en ‘Hartendief’ afkomstig.


Brace en Ali zijn altijd bevriend gebleven en er is nooit een geheim van gemaakt dat voor deze unieke zanger altijd een deur open stond. Op dit moment tourt hij met Ali B langs de theaters met de voorstelling ‘Ali B geeft antwoord’, hebben ze samen een nieuwe single getiteld “Summertime’ uit en gaat hij aan de slag met de productie van zijn 2e solo album. Na de zomer verschijnt van dit album zijn eerste single.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP