Nederland helpt Japan in Amsterdam Arena

by / woensdag, 13 april 2011 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

AMSTERDAM – Vanavond vond in Amsterdam het evenement “Nederland helpt Japan” plaats. Het festival was een initiatief van voetbalclub Ajax, dat een benefietwedstrijd wilde spelen tegen Japan, om zo geld in te zamelen voor de tsunami slachtoffers. Tal van Nederlandse artiesten hielpen spontaan mee om een mooi voorprogramma neer te zetten.

De Votown Allstars, bestaande uit de 3J’s, Nick & Simon en Jan Smit, de Toppers, maar ook Sander de Buisonjé en Glennis Grace traden belangeloos op. Het ingezamelde geld zal door het Rode Kruis worden gebruikt voor hulp projecten in Japan. De actie heeft bijna 6 miljoen euro opgeleverd.

Foto’s: Fotopersbureau Groeneveld

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP