Danny van de Kracht Zet ‘m op! 2011 Remix (Ode aan de zonnebril)

by / dinsdag, 29 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Danny van der Kracht heeft een nieuwe single uit. De zanger die nummers uitbracht als “Houd ‘m vast” en ” ‘K heb een koe” scoorde met carnaval 2011 zijn eerste hit in de Single top 100.

Hij deed dit met de carnavalskraker “Eenmaal links, eenmaal rechts.” Het nummer is veel op de radio gedraaid en Danny was op de Nederlandse tv te zien bij Omroep Max.

Nu enkele weken later heeft Danny al weer een nieuwe single uit. De zomertijd is ingegaan, het wordt weer wat warmer en de zon gaat weer schijnen. De nieuwe single van Danny van der Kracht is een echte zomerknaller.

De single draagt de titel “Zet ‘m op! 2011 remix.” Danny van der Kracht bracht het nummer “Zet ‘m op!” in 2007 al op de markt. Nu is de track in een nieuw jasje gestoken met reggae- en latinomuziek.”

Nu de zon weer gaat schijnen moeten de mensen zich wel beschermen tegen de felle UV-stralen. Danny roept dan ook iedereen op om met warm weer een zonnebril te dragen. Zijn single is een ode aan de zonnebril.

“Zet ‘m op 2011 remix” is uitgebracht door Blue Ocean Records en is legaal te downloaden bij alle grote downloadportals.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button en download de singleDownload de track DRM-vrij!


Danny van der Kracht – Zet ‘m op! 2011 Remix

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP