538 voor War Child in Amersfoort

by / maandag, 28 maart 2011 / Published in Nieuws, Radio

AMERSFOORT – Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog; voor 12 euro kan War Child 1 oorlogskind helpen. Radio 538 zet zich van 25 maart tot 1 april in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat War Child meer oorlogskinderen kan helpen.

Met de actie “538 voor War Child” trekken de DJ’s van de omroep in grote vrachtwagens door Nederland. In diverse steden worden er stunts uitgevoerd door bekende Nederlanders. Ook op TV wordt er door diverse BN’ers actie gevoerd. Marco Borsato presenteerde RTL weer en morgenochtend in Zwolle zal Helga van Leur het nummer “Speeltuin” van Marco live ten gehore brengen.

 

 

Vanavond stond de truck van 538 aan het Lieve Vrouwenkerkhof in Amersfoort, waar zanger en rapper Lange Frans een nummer probeerde te rappen, nadat hij balonnen met helium had ingeademd. Uiteraard vroeg hij de hulp van het publiek tijdens het refrein.

Ook in Amersfoort werd er gul gedoneerd voor de actie. Café Markzicht had de hele week z’n fooi verzameld, leerlingen van basisschool De Wilgen hebben een hele dag het restaurant van de vader van leerling Mila overgenomen en daarmee € 2567.86 opgehaald en dat stadsbodes van de gemeente Amersfoort gingen letterlijk met de pet rond en haalden € 846.00 bij hun collega’s op.

De trucks rijden nog tot en met 1 april door Nederland om geld op te halen.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP