Nieuwe single Luc Weegels en Sandra Reemer “Verloren” vuist tegen zinloos geweld

by / zondag, 27 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop, Release Clips, TV Clips

Rapper Luc Weegels en zangeres Sandra Reemer hebben een nieuwe single uit. Het nummer “Verloren” is een vuist tegen zinloos geweld.

Weegels is bekend als rapper, treedt op onder de naam Double L en is bekend door zijn deelname aan De Gouden Kooi. Sandra Reemer kennen we van diverse hits waaronder “The Party’s Over” welke op nummer 3 in de Single top 100 heeft gestaan. Daarnaast heeft Sandra samen met  Andres internationale hits gehad en deed Sandra Reemer drie keer mee aan het Songfestival.


Het nummer “Verloren” is een eerbetoon aan de in 2009 vermoorde vriendin van Luc Weegels (Sharifah Karsodjojo .) Zij werd door haar ex-vriend de politieman Quency M. met 52 messteken in haar eigen appartement op beestachtige wijze om het leven gebracht. De dader kreeg slechts 8 jaar celstraf.

Luc Weegels en Sandra Reemer gingen onlangs een samenwerking aan met platenmaatschappij Blue Ocean Records die de single op de markt heeft gebracht. De videoclip zal binnenkort te bekijken zijn via de diverse clipzenders. De track is te downloaden bij alle grote downloadportals.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om de single Verloren te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Verloren

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP