CD Marianne Weber – Jouw Lach 18 april 2011 verkrijgbaar

by / dinsdag, 22 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Marianne Weber komt binnenkort met een nieuw album getiteld “Jouw Lach”. Uiteraard staat de nieuwe CD weer vol levensliederen, waaronder haar nieuwe single “Als Rozen Weer In Bloei Staan”. Maar er staat ook een speciaal nummer op voor haar  driejarige kleinzoon Daylin. Daylin heeft een heel speciale plaats in het leven van de populaire zangeres.

De twee zijn dol op elkaar. Daylin is zelfs aanwezig als Marianne het nummer voor haar kleinzoon inzingt in de studio. Volgens Marianne is haar kleinzoon nu al muzikaal en geeft hij duidelijk aan wat hij wél en niet mooi vindt. De tekst voor het liedje “Sunny Boy” is geschreven door Jeffrey Weber, Marianne’s zoon en de vader van de kleine Daylin.

“Jouw Lach” is het eerste album van Marianne in vier jaar, en de opvolger van het nummer 1 album “Tranen Van Geluk” uit 2007. “Het duurde langer dan normaal, maar ik was erg druk met andere dingen, waaronder het begeleiden van Sieneke.” aldus de Koningin van het Levenslied.

Behalve teksten van haar zoon Jeffrey bevat het nieuwe album ook teksten van onder andere Johnny Hoes, Maarten Peters en George Baker.

Marianne’s nieuwe album “Jouw Lach” zal op 18 april gepresenteerd worden tijdens haar concert in het Circustheater in Scheveningen, een concert ten behoeve van KWF for Life! voor KWF Kankerbestrijding

Foto: © Berk Music

Klik HIER om de DVD Marianne Weber Live in het Circustheater te bestellen.

Klik HIER om de CD Jouw Lach van Marianne Weber te bestellen.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


TOP