Slechte kijkcijfers The Sing-Off

by / maandag, 21 maart 2011 / Published in Nieuws, Televisie

Slechte kijkcijfers voor The Sing-off de talentenjacht van SBS 6. Keken er de eerste aflevering ruim 1,2 miljoen kijkers naar het programma, afgelopen zaterdag kwam het programma niet verder van 669.000 kijkers.


Dit betekent bijna een halvering. SBS 6 trok afgelopen zaterdag sowieso minder kijkers dan het weekend daarvoor. Lotto Weekend miljonairs behaalde 742.000 kijkers, de week ervoor was dat bijna een miljoen. Dit programma wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom, The Sing-Off door Tooske Ragas en Danny de Munk.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records klik HIER Voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP