Secret Story: Gerard Koster genomineerd

by / maandag, 21 maart 2011 / Published in Nieuws, Programma Gemist?, Televisie

Secret Story kandidaat Gerard Koster staat genomineerd. De bewoners van het huis der geheimen zijn afgelopen donderdagavond vastgeketend  (geboeid) aan een andere bewoner. Deze opdracht duurde tot zondagochtend. Zo zat Gerard vast aan Joanna. De bewoners moesten tot nadere orde aan elkaar vast blijven. Na een feestelijke avond met de nodige drank werd het bewoner Gerard in de nacht van zaterdag op zondag allemaal te veel.

Gerard was Joanna die avond een beetje aan het pesten. Joanna ging vervolgens “over de rooie” en wilde los van Gerard. De gemoederen liepen hoog op in het huis der geheimen. Hierbij waren vrijwel alle bewoners betrokken. Zo hadden o.a. Monique en Alex nogal moeite met de felheid van de op dat moment dronken sleutelbewaarder Servio. (Servio had de sleutel van de handboeien en weigerde de handboeien los te maken. Hij reageerde nogal fel flipte totaal door zijn dronken toestand, ook kwetste Servio Laura met opmerkingen over kanker. Hiervoor heeft hij later zijn excuus aangeboden) Joanna meldde zich vervolgens samen met Gerard in de kamer van de Waarheid. Daar hebben Gerard en Joanna niet De Stem maar de baas van het programma gesproken. In de kamer van de Waarheid werd Joanna kennelijk gerustgesteld. Toen Joanna en Gerard de kamer uitkwamen (nog steeds geboeid) vertelde Joanna aan de andere bewoners wat Gerard had gedaan in de Kamer van de Waarheid. Gerard die altijd met het spel bezig is heeft zich in de kamer weinig aangetrokken van de emoties van Joanna en is begonnen over het geheim van Aafke. Hij denkt dit geheim te weten en wil a.s. maandag drukken.

Bewoners Geboeid

Het is niet toegestaan om dingen die in de kamer van de Waarheid zijn besproken met andere bewoners te delen. Joanna beweert dat de baas van het programma deze keer een uitzondering heeft gemaakt en dat ze het in dit geval moest vertellen.

Gerard werd boos op Joanna omdat ze aan de andere bewoners heeft verteld wat er in de Kamer van de Waarheid is besproken en wilde geen minuut langer aan Joanna vast zitten. Gerard noemde Joanna vervolgens herhaaldelijk een Rat! Hij heeft zich daarna losgerukt uit de handboeien. De Stem heeft Gerard zondag bij zich geroepen. Gerard krijgt voor het afdoen van de boeien een sanctie en staat dus genomineerd.

Zondagochtend mochten de overige bewoners van De Stem de handboeien losmaken.

Gerard heeft overigens geen spijt van zijn uitspraak. Hij vindt Joanna nog steeds een rat in het spel. Hij staat er voor de volle 100% achter dat hij zichzelf verlost heeft van Joanna.

Wie de andere genomineerden zijn wordt dinsdagavond bekend.

Secret Story is elke werkdag te zien op Net 5. Op donderdag is de eliminatieshow. Secret Story is op internet 24 uur per dag te bekijken en ook  24/7 op het digitale themakanaal via UPC en Ziggo.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de tv en bekijk de live-stream van Secret Story:

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de meest recente aflevering van Secret Story te gaan.

Geheimen van de bewoners weten? Klik dan HIER.

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


Lees ook:


 

 

 

TOP