Secret Story: Bewoners nomineren mannen en vrouwen

by / maandag, 21 maart 2011 / Published in Nieuws, Televisie

De bewoners van het Secret Story huis in Portugal staan op het punt om te gaan nomineren. Moesten eerder om de week de heren op de dames stemmen en de dames op de heren, deze week verloopt de nominatie-procedure anders dan normaal.

Alle bewoners mogen deze week op elkaar stemmen. Dus zowel op de mannen als op de vrouwen. Iedere bewoner moet 2 namen doorgeven. De bewoners mogen deze week niet stemmen op Gerard Koster. Deze staat na een sanctie van de De stem sowieso genomineerd. Gerard heeft afgelopen weekend de regels overtreden. Gerard was geboeid aan Joanne en heeft zich losgerukt uit de handboeien. Dit tegen de regels in van De Stem. Daarom staat Gerard genomineerd.

Gerard mag zelf wel andere bewoners nomineren.

A.s dinsdag wordt bekend welke bewoners er allemaal genomineerd staan.

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de meest recente aflevering van Secret Story te gaan.

Geheimen van de bewoners weten? Klik dan HIER.

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


Lees ook:


TOP