Django Wagner – Die mooie ogen (Hebben mij bedrogen) nieuwe single en videoclip

by / maandag, 21 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Een nieuwe single voor Django Wagner. De zanger die grote hits scoorde als “Kali” “Mooie Blauwe ogen” en “Mijn naam dat is Marina.” De laatste behaalde de 5e plaats in de Single top 100 en stond 10 weken genoteerd in de hitlijst.

De nieuwe single van Django draagt de titel “Die mooie Ogen” (Hebben mij bedrogen.) Django maakte de track met zijn vast team Waylon van der Heijden en Frank van Weert. De nieuwe single is inmiddels in première gegaan op Radio 2 bij het programma Gouden Uren.

Het is weer typisch een Django Warner song met de bekende “zigeuner klanken.” De single is de voorloper op Django’s tweede album welke de titel “Mijn gevoel” zal krijgen. De nieuwe cd zal in april in de winkels liggen.

De single “Die mooie ogen” belooft weer een grote hit te worden. De videoclip kan je hieronder bekijken. Het nummer is fysiek en als download verkrijgbaar.

Door: oranjemuziek.nl

Django Wagner – Die mooie ogen


Klik op de button om Die mooie ogen te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records klik HIER Voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP