Secret Story: Bewoners met handboeien aan elkaar vast

by / vrijdag, 18 maart 2011 / Published in Nieuws, Televisie

De bewoners van het Secret Story huis zijn tijdens de eliminatieshow geboeid. Deelnemer Gerard moest tijdens de show naar de kamer van de waarheid waar hij handboeien kreeg en zich daarmee moest vastketenen aan Joanna. Hij kreeg ook een koffer mee met daarin handboeien en een envelop met de opdracht waarin stond dat ook de andere kandidaten zich moesten vastketenen aan een door de stem bepaalde bewoner.

Tijdens de liveshow moest Guido het huis der geheimen verlaten, Philip en Servio mogen blijven. Servio is de enige bewoner die niet aan iemand vast zit. Hij heeft de sleutel van de handboeien. Elk koppel mag maximaal 5 x per 24 uur losgekoppeld worden van de andere bewoner voor maximaal 5 minuten per keer.

De koppels die aan elkaar vast zitten zijn:

Joanna en Gerard

Aafke en Maik

Monique en Alex

Laura en Karim

Philip en Sharon.

De bewoners blijven tot nadere orde geboeid.

Karim die gestopt is met roken heeft ook nog een geheime missie gekregen. Karim moet er voor zorgen dat roker Aafke van vrijdagochtend tot zaterdagochtend 10 uur niet rookt. Hij moet stiekem al haar sigaretten vernietigen. Lukt dit dan ontvangt Karim 2000 euro uit de kluis van Aafke. Karim voert de missie samen uit met Laura, dit omdat het duo aan elkaar vast zit.

 

Klik op de tv en bekijk de live-stream van Secret Story:

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de meest recente aflevering van Secret Story te gaan.

Geheimen van de bewoners weten? Klik dan HIER.

Laat je single uitbrengen door Blue Ocean Records klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


 

TOP