Plug en promotie van cd single ondergeschoven kindje

by / vrijdag, 18 maart 2011 / Published in Nieuws

Je bent artiest, je hebt regelmatig optredens in je regio en je besluit een single of een cd te maken. Je kan dan proberen om een demo te maken, maar platenlabels zitten daar, in deze tijd waarin cd’s nog maar nauwelijks worden verkocht, niet meer op te wachten. Dus… Je besluit het schijfje zelf op de markt te brengen. Je maakt zelf een nummer of laat deze maken. Je huurt een studio af, laat je song mixen en persen. Jouw hit is geboren. De lokale radio zet het nummer op de playlist. Je stuurt een berichtje naar de plaatselijke krant en wat internet sites en dan….. Dan kopen alleen een paar vrienden en familieleden je single.

Zo gaat het meestal. Het nummer is niet te downloaden bij de grote portals, je single heeft geen barcode, de track is niet aangemeld bij GFK Dutchcharts Single top 100 en je plaat is niet gepromoot door een plugger.

Kortom het is leuk dat je een plaatje hebt uitgebracht maar buitenom wat lokale belangstelling doet het nummer vrij weinig. Zonde van je investering dus.

Oranjemuziek.nl kan jou wellicht helpen. Wij hebben het platenlabel Blue Ocean Records. Je kan bij ons je single digitaal laten uitbrengen. Dit betekent dat je single verkrijgbaar is bij alle grote downloadportals. Er wordt een hoesje voor je gemaakt, de plaat wordt aangemeld bij GFK Dutchcharts Single top 100 en je single wordt digitaal gepromoot bij meer dan 4000 mediabedrijven. Dit zowel landelijk, regionaal als lokaal. Denk hierbij aan: Radio, tv, internet, kranten en magzine’s.

Nu zal je wel denken dat is hartstikke duur. Het antwoord daarop is… Het kost 750 euro ex BTW. Maar dan krijgt jouw single wel meer bekendheid en wellicht haal je wel de Single top 100. Wij maken samen met jou een plan waarop de kans op de hitlijst groter is dan normaal.

Blue Ocean Records stond al in de top 100 met: De meiden uit Leiden, Angela Groothuizen, Mark Fledderman, Ray van der Heiden, Mark Enthoven, Remco van Veld, Pascal de Vormer, Rebecca (Popstars), Danny van der Kracht en Gabriello die met Que Sera ook nog eens een Gouden Award behaalde. Verder was er de top 10 hit van Chris de Roo (nummer 6 single top 100.)

De resultaten spreken voor zich.

Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9u_pgCyrhTg&


Laat je single, uitbrengen door Blue Ocean Records

Contact?

Mail naar: info@blueoceanrecords.nl

Of bellen naar:

06-21414671

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


3 Responses to “Plug en promotie van cd single ondergeschoven kindje”

  1. […] je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer […]

  2. […] je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer […]

  3. […] je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer […]

TOP