Luc Weegels en Sandra Reemer naar Blue Ocean Records

by / maandag, 14 maart 2011 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop

Luc Weegels en Sandra Reemer zijn een samenwerking aangegaan met platenlabel Blue Ocean Records.

Weegels is bekend als rapper, treedt op onder de naam Double L en is bekend door zijn deelname aan De Gouden Kooi. Sandra Reemer kennen we natuurlijk van diverse hits waaronder “The Party’s Over” welke op nummer 3 in de Single top 100 heeft gestaan. Daarnaast heeft Sandra samen met  Andres internationale hits gehad en deed Sandra Reemer drie keer mee aan het Songfestival.

Eind maart komt de eerste single van Luc en Sandra uit bij hun nieuwe platenmaatschappij. Het nummer “Verloren” is een eerbetoon aan de in 2009 vermoorde vriendin van Luc Weegels (Sharifah Karsodjojo .) Zij werd door haar ex-vriend de politieman Quency M. met 52 messteken in haar eigen appartement op beestachtige wijze om het leven gebracht. De dader kreeg slechts 8 jaar celstraf.

Luc Weegels had de eerste tijd na de moord veel agressie en woede in zijn lijf. “Ik heb op een dag alle kasten in de woonkamer kort en klein geslagen. Ik was zo boos en vond het zo erg voor de moeder en het broertje van Sharifah.” Aldus de rapper.

Op advies van zijn producer ging Luc de studio in en schreef het nummer “Verloren” een nummer over zijn gevoelens over de moord op Sharifah. Op het nummer is ook Sandra Reemer te horen.

“Enige tijd geleden ben ik Luc tegengekomen tijdens de Nationale Boomfeestdag, daar bracht hij samen met een zangpartner een heel leuk lied voor kinderen, ik vond dat zo leuk gedaan dat we telefoonnummers hebben uitgewisseld. We hebben contact gehouden en later vertelde Luc dat hij bezig was met een maatschappelijk project. Luc en ik zaten spiritueel direct op dezelfde frequentie. Hij vertelde me het verhaal van Sharifah en liet me het nummer horen. Ik heb toen direct mijn diensten aangeboden. Aldus Sandra Reemer.

Er is ook een indrukwekkende videoclip bij het nummer gemaakt. Hierop is een dansende Sharifah te zien. “Het is mijn eerbetoon aan haar en vervult tevens haar droomwens, het nummer en de clip zijn een vuist tegen zinloos geweld.” Aldus Luc.

Het nummer “Verloren” is vanaf eind maart 2011 te downloaden bij alle grote downloadportals en zal worden uitgebracht door Blue Ocean Records. De videoclip staat online op YouTube het aangrijpende relaas van Sharifah’s moeder is te vinden op www.sharifah.nl

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om de single Verloren te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

 

TOP